BOUWMAAT AMSTERDAM

Bouwmaat Franchisenemer

Bouwmaat Amsterdam is een echt familiebedrijf. Dat is merkbaar in onze cultuur én zichtbaar in de dagelijkse gang van zaken. Onze medewerkers hebben hetzelfde DNA; ze zijn ondernemend, veranderingsbereid, hebben een aanpakkersmentaliteit en passie voor onze klant. Onze vestigingsteams maken makkelijk verbinding, zijn gericht op samenwerking en vormen hierdoor een stevig fundament voor langdurige klantrelaties. We hanteren korte communicatielijnen en gaan respectvol met elkaar om.

We ondernemen verantwoord, met het oog op ‘mens, maatschappij en milieu’. Duurzaamheid, duurzame inzetbaarheid van medewerkers en participatie staan hoog op onze agenda. Ook dragen wij een steentje bij aan het welzijn en de toekomst van onze medemens. Zo organiseren wij jaarlijks Bouwreizen voor klanten en medewerkers. Met elkaar bouwen we dan letterlijk aan de toekomst van anderen, in bijvoorbeeld Bangladesh en Nicaragua.

De markt vraagt om een meer verkoopkrachtige organisatie. Om duidelijk te krijgen wat deze verandering van ons als organisatie vraagt, hebben we een Blueprint opgesteld. Onze Blueprint verwoordt op een heldere en inspirerende wijze onze belofte aan onze klant en medewerkers en schetst een duidelijk beeld van de wederzijdse verwachtingen. De vier belangrijke pijlers waarvan wij willen dat de klant ze ervaart als hij/zij binnenstapt bij Bouwmaat Amsterdam zijn, de verwachtingen worden overtroffen, ik word geïnspireerd, ik voel mij echt gezien, ik voel me thuis. Deze Blueprint is opgesteld voor en door onze medewerkers en fungeert als leidraad voor de doorontwikkeling van onze organisatie en onze medewerkers.

Bouwmaat Amsterdam beschikt over een actieve personeelsvereniging die minimaal een keer per jaar een personeelsfeest organiseert op een externe locatie. Dit feest gaat doorgaans de boeken in als origineel, actief, gezellig en tot in de puntjes verzorgd.

Vestigingen

  • Almere
  • Amstelveen
  • Amsterdam Amstel XL
  • Amsterdam Noord
  • Amsterdam