EVEN VOORSTELLEN

Hoi! Wij zijn Bouwmaat

Wij zijn Bouwmaat. En dat zijn we al sinds 1986. Toen opgericht door bouwers, voor bouwers. Voor elke klus, van klein tot groot: wij hebben het in huis. Met een landelijk netwerk van vestigingen, een webshop en een app zijn wij de maatstaf in bouwen. Omdat wij als geen ander weten… Dat bouwers prima zelf weten welke gereedschappen en materialen ze fijn vinden. We weten ook dat bouwers geen problemen zien, maar oplossingen. Het zijn doeners. Bouwers, die graag onder bouwers zijn. Om te bouwen aan nieuwe klussen, maar ook aan hun eigen onderneming. En aan hun netwerk. Bekijk onze video »

Bouwers onder elkaar

Voor al die bouwers zijn wij de perfecte ontmoetingsplaats. Waar ze ook zijn en hoe laat het ook is. Wij staan voor ze klaar. Hééél vroeg, mét koffie en een luisterend oor. Of vrijdag einde werkdag, om samen dat welverdiende weekend in te luiden. En we zijn er natuurlijk ook voor bouwers, wanneer zij buiten de werkuren of onderweg nog iets willen weten, elk moment van elke dag online.  

Professioneel advies

Wij zijn er voor de echte professionals die altijd onderweg zijn met hun bus. Die van klus naar klus gaan en onderweg hun materialen aanvullen. En die nog even snel goed advies willen. Voor hen zijn wij de basis waar hun hele werkdag omheen draait.

Passie voor vakwerk

We helpen bouwers om ze nog beter te laten doen waar ze zo goed in zijn. Door advies, inspiratie en een sparringpartner te bieden, vanuit een gedeelde passie. Bij Bouwmaat doen we er alles aan om bouwers aan moois te laten bouwen. Kortom: op Bouwmaat kan je bouwen. Nu, en in de toekomst.

Onze succesformule is gebaseerd op vijf klantbeloftes waar elke klant van Bouwmaat op kan bouwen:

WIJ MAKEN HET MAKKELIJK
Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Bovendien is alles in onze vestigingen en website zo ingericht dat jij als bouwer zo snel mogelijk alles kan vinden voor je klus. Je wil laten bezorgen? Natuurlijk kan dat. Waar en wanneer jij dat wilt.

HET BESTE ASSORTIMENT VOOR DE SLIMME BOUWER

Bouwmaat heeft hét meest uitgekiende assortiment voor eigen bazen in de bouw. Precies wat je nodig hebt voor al jouw projecten, van klein tot groot.

ALTIJD EEN OPLOSSING

Hoe groot de uitdaging ook is, wij denken graag met je mee. Samen komen we altijd tot een oplossing voor jou én jouw klanten.

BETROKKEN PROFESSIONALS

We kennen elkaar en zijn benieuwd naar hoe het met jou en je werk gaat. Wij zijn pas tevreden als jouw project slaagt, want jouw succes voelt ook als het onze.

THUIS VOOR BOUWERS

Bouwers voelen zich thuis bij Bouwmaat. Niet alleen in onze vestigingen voor ‘n kop koffie, of een praatje met vakgenoten, maar óók online en op onze evenementen.