EVEN VOORSTELLEN

Danique van Leek

Online Marketeer

Doorontwikkelen
“Mijn baan is ontzettend leuk. Lekker uitdagend en heerlijk afwisselend. Dat past bij mij. Mijn passie ligt bij online marketing. Ik heb weliswaar communicatiemanagement gestudeerd, maar e-commerce is echt mijn ding. Neem nu de nieuwe website. We hebben een goede basis neergezet en zijn continu bezig deze door te ontwikkelen. Daarin zie ik zeker een parallel met mijzelf: niet stilstaan, maar jezelf blijven ontwikkelen. 

Schakelen
Mijn werkdagen zijn goed gevuld. Het doorontwikkelen van Bouwmaat.nl. Content ontwikkelen, checken en publiceren. Omnichannel campagnes opzetten, analyseren en verbetermogelijkheden signaleren. Inhoud nieuwsbrieven bepalen, deze opmaken, verzenden en op basis van continue resultaatanalyse verbeteren. Dat is in grote lijnen mijn werk. Voor deze functie moet je zondermeer flexibel zijn. We gaan immers voor het beste resultaat, in bereik en in omzet. En voor kwaliteit, inhoudelijk maar natuurlijk ook qua presentatie. Wat gisteren niet mogelijk was, is vandaag wellicht wel mogelijk. Dat betekent dus altijd blijven schakelen.

Vakman
Om alle online mogelijkheden optimaal te kunnen benutten, moet je een pro zijn op online gebied. En weten wat er speelt in de markt en in de vestiging. De merkbeleving in de vestiging moet worden doorvertaald in de site. Zo versterken beide elkaar, dat is wat wij met onze omnichannel aanpak beogen. De Bouwmaat-waarde ‘vakman zijn’ komt dat ook overduidelijk tot uitdrukking in mijn functie. Vakman zijn én blijven! 

Collegialiteit
Als online marketeer maak ik deel uit van het hechte e-commerce team. We werken als team nauw samen met onder meer marketing, logistiek, automatisering en de afdeling klantenservice. Samen gaan we voor het beste resultaat. De sfeer op de afdeling en de afwisseling zorgen ervoor dat ik dagelijks met een goed gevoel naar mijn werk ga!” 

Danique van Leek